U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over mij

 

Werkwijze:

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van personeel en organisatie in bedrijfsleven en overheid werk ik als interim HR teammanager, adviseur, projectondersteuner en loopbaanadviseur. Ik adviseer, implementeer, coach en begeleid organisaties en mensen om hun talenten te ontdekken en zich verder te ontwikkelen. 

Over mijOver mij

Mijn passie is kennis opdoen en te delen waardoor organisaties en medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen. Praktisch, betrokken, energiek, doelgericht en stimulerend in de samenwerking.

Het beste omhoog halen in management en medewerkers is goed voor mens en organisatie.

- Veel ervaring

- Praktisch

- De juiste vragen stellen

- Oog voor het groepsproces

- Doelgericht

 

 Deep Democracy, Transitie Management, Familie- en Organisatieopstellingen, De arbeidsmarkt als netwerk, Natuur en Coaching, Biografisch coachen, Voice Dialague, Gelaatkunde, Onbewust bevooroordeeld, Transactionele Analyse, Focussen, Oplossingsgericht coachen, Psychische problemen bij loopbaanbegeleiding, Rouwverwerking, Actiemetaforen, Wat laat je zien van jezelf en wat niet, Opstellingen als super-visiemiddel, Op weg naar Het Serendipiteitspel.

HBO P&A, Vertrouwenspersoon, Ergo-coach, Preventiemedewerkers Arbo.

Waar nodig of wenselijk werk ik samen met partners in het vakgebied.

 

Aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP),
  • Deep Democray (Lewis methode)
  • Ondernemersvereniging Berlicum (OVB),
  • Lid van de Ledenraad Rabobank Hart van de Meierij.